Vi har fransktimer ledige til en engageret og dygtig lærer, der har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab. Har du lyst til at være en del af en ambitiøs skole med et kompetent personale, så er det måske lige dig, vi står og mangler.

Skemaet indeholder 14 lektioner fransk i 7. og 8. klasse og er et vikariat til besættelse hurtigst muligt. Varigheden er indtil 31/12 -21, evt. med mulighed for forlængelse. Der vil være mulighed for en ansættelsesgrad på 50-80 % af en fuldtidsstilling.

Johannesskolens personale og teams er både fagligt og socialt velfungerende. Undervisningen er kendetegnet ved nysgerrige og videbegærlige elever og et højt fagligt niveau. Vores undervisning i 2. fremmedsprog foregår på små hold á ca. 12 elever. Med initiativ og idéer har du gode muligheder for at sætte dit præg på en skole med stolte traditioner.
Du skal naturligvis have en grundlæggende anerkendende og empatisk tilgang til vores elever og brænde for at skabe gode rammer for trivsel og læring. Der er gensidige høje forventninger mellem skole og hjem, og vi forventer, at du også bidrager positivt til det gode forældresamarbejde, som vi vægter højt.

Velkommen til Johannesskolen!

Vil du vide mere? Ring til Palle Olsen, Grethe Rothstein eller Stig Mandsberg fra ledelsen på tlf. 38 74 20 66.

Vi skal modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler og besætter stillingen, så snart vi har fundet den rette.

Skriv til afdelingsinspektør:

Palle Olsen