Har du lyst til at være en del af en SFO med en engageret personalegruppe, så er det måske lige dig, vi er på udkig efter:

Skolen udvider med et ekstra spor i løbet af de næste år, og derfor har vi brug for at ansætte flere pædagoger.
Vi søger derfor en fagligt stærk uddannet pædagog, der har lyst til at arbejde i skolens fritidsordning.
Vores fritidsordning består i kommende skoleår af ca. 320 børn fra 0. til 5. kl.

Vi leder efter en kollega, der…

• kan være en del af et team for vores ældste børn i 4. til 5. klasse
  • interesserer sig for og har viden om børns udvikling og læring
  • vil bidrage med kompetencer i det pædagogiske arbejde, bl.a. med viden og indblik i tilgangen til den digitale verden, med henblik på at være med til at skabe en spillekultur for målgruppen
  • er positiv og imødekommende
  • er indstillet på et tæt samarbejde mellem skole og SFO
  • kan sætte gang i og fastholde aktiviteter med børnene

Du skal naturligvis have en grundlæggende anerkendende og empatisk tilgang til vores børn. Vi forventer også, at du bidrager positivt til det gode forældresamarbejde, som vi vægter højt.
Vi tager varmt imod nye kolleger. Velkommen til Johannesskolen!

Arbejdstiden er 32 timer/uge mellem kl. 8 og kl. 17.
Lønnen er efter gældende overenskomst med BUPL på de Private Skolers område.
Der er tale om en fast stilling til ansættelse fra den 1. september 2021 eller hurtigst derefter.

Du er meget velkommen til at kontakte SFO-leder Charlotte Petersen på telefon 38 74 20 66, hvis du vil vide mere. Læs om os på www.johannesskolen.dk

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler og besætter stillingen, så snart vi har fundet den rette.

Skriv til

Johannesskolen
Troels-Lunds Vej 15
2000 Frederiksberg