Biblioteket har en central funktion og placering på Johannesskolen. Her er der dagen igennem mange besøg af elever lige fra de yngste i indskolingen til de ældste i skolens afgangsklasser.

Biblioteket er både et bibliotek med opslagsbøger og bogudlån, men samtidig også et sted, hvor man kan søge informationer via internettet og låne AV-udstyr.

Er bøger og internet ikke nok, er der også en bibliotekar eller lærer til stede, som kan vejlede og rådgive. Desuden er skolens læsevejleder tilknyttet biblioteket.

Bibliotekets åbningstider 2018/19:

Mandag-torsdag 8.10-14.05
Fredag: 8.10 -13.05

Indenfor åbningstiden kan du bl.a:
  • låne bøger
  • finde litteratur til opgaver
  • få vejledning om litteratursøgning
  • bruge kopimaskine og computere
  • låne AV-udstyr, fx digitale kameraer

Lånetiden

• for bøger 5 uger, og du må højst låne 4 bøger
  • for AV-materiale og AV-udstyr efter aftale

Aflevering

Lånt materiale kan afleveres ved personlig henvendelse eller i den røde postkasse ved indgangsdøren. AV-udstyr og AV-materiale kan kun afleveres personligt.

Har du brug for at kontakte os, kan det ske på telefon 3876 5042 eller send os en mail på mailto:bibliotek@johannesskolen.dk.