Dansklærere til mellemtrinnet

Vi har to ledige vikariater til engagerede og initiativrige dansklærere, der har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab. Hvis du ser samarbejde med team- og fagkolleger som vejen til inspirerende undervisning og brænder for at skabe gode rammer for trivsel og læring for elever på mellemtrinnet, kan du være den rette.

Skema 1 indeholder:

 1. klasse:
 • Dansk
 • Madkundskab
 1. klasse:
 • Dansk

Skema 2 indeholder:

 1. klasse:
 • Dansk
 • Tysk
 • Evt. timer på skolens læsecenter
  med fokus på elever i indskoling og mellemtrin

Stillingerne er vikariater på 50 – 100 % ansættelse med begyndelse hurtigst muligt og en varighed indtil 31/12 2019. Der kan være mulighed for yderligere forlængelse frem til sommeren 2020. Vi hører også gerne fra dig, selvom der er dele af skemaet, du ikke kan tage.

Johannesskolen har et ambitiøst lærerkollegium med velfungerende teams. Undervisningen er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og en tydelig forventning om, at alle gør sit bedste. Vi holder til i moderne bygninger, har glade elever og et godt samarbejde med forældrene.
Der er indgået en fælles forståelse mellem lærere og ledelse, der sætter rammer for arbejdstiden. Vi tror desuden på, at du bedst selv kan tilrettelægge din forberedelse, derfor har vi ikke fuld tilstedeværelse. Og så tager vi varmt imod nye kolleger.

Velkommen til Johannesskolen!

Vil du vide mere? Ring til Palle Olsen, Grethe Rothstein eller Stig Mandsberg fra grundskoleledelsen på tlf. 38 74 20 66.

Vi skal modtage din ansøgning senest mandag d. 30/9 kl. 10.00. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, og hvis den rette ansøger melder sig inden ansøgningsfristen, forbeholder vi os retten til at besætte stillingen.

Skriv til afdelingsinspektør:

Palle Olsen
Johannesskolen
Troels-Lunds Vej 15
2000 Frederiksberg

po@johannesskolen.dk

Johannesskolen er en privat gymnasieskole på Frederiksberg med elever fra børnehaveklasse til 3.g. Grundskolen har 680 elever.