Vi søger lærer til

Matematik og biologi
Vi har et ledigt vikariat til en engageret og ambitiøs lærer, der har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab. Du ser samarbejde med team- og fagkolleger som vejen til inspirerende undervisning og tror på, at trivsel og læring er to sider af samme sag. Hvis du brænder for matematik og biolog i udskolingen, kan du være den rette.

Skemaet indeholder:

  • 8. klasse i matematik
  • 8. klasse i biologi
  • 9. klasse matematik
  • Mulighed for udtrukken mundtlig afgangseksamen i matematik
  • Mundtlig årsprøve i naturfag og matematik 8. klasse

Stillingen er et vikariat på 70 %, 17 lektioner, i perioden 1/3 2019 – 30/9 2019. Der er mulighed for at supplere op til fuld tid med vikartimer.

Johannesskolen har et dygtigt lærerkollegium med velfungerende teams. Undervisningen er kendetegnende ved et højt fagligt niveau. Med initiativ og engagement har du gode muligheder for at sætte dit præg på en skole med stolte traditioner. Vi holder til i moderne bygninger, har glade elever og et godt samarbejde med forældrene.
Der er indgået en fælles forståelse mellem lærere og ledelse, der sætter rammer for arbejdstiden. Vi tror desuden på, at du bedst selv kan tilrettelægge din forberedelse, derfor har vi ikke fuld tilstedeværelse. Og så tager vi varmt imod nye kolleger.

Velkommen til Johannesskolen!

Vil du vide mere? Ring til Palle Olsen, Grethe Rothstein eller Stig Mandsberg fra grundskoleledelsen på tlf. 38 74 20 66.

Vi skal modtage din ansøgning senest torsdag 10/1 kl. 10.00. Ansættelsessamtaler finder sted mandag 21/1 fra kl. 12.00.

Skriv til afdelingsinspektør:

Palle Olsen
Johannesskolen
Troels-Lunds Vej 15
2000 Frederiksberg
po@johannesskolen.dk

Johannesskolen er en privat gymnasieskole på Frederiksberg med elever fra børnehaveklasse til 3.g. Grundskolen har 680 elever.