4 lærere


Vi udvider grundskolen og har brug for 4 engagerede og initiativrige lærere, der har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab. Hvis du ser samarbejde med team- og fagkolleger som vejen til inspirerende undervisning og brænder for at skabe gode rammer for trivsel og læring for dine elever, kan du være den rette.

Vi har brug for lærere til at undervise i:

  • klasse i matematik og projekttid
  • klasse i projekttid/billedkunst
  • klasse i matematik, engelsk og håndværk og design
  • klasse i dansk, engelsk, natur/teknologi og håndværk og design
  • klasse i dansk og tysk
  • klasse i madkundskab
  • klasse i tysk

Stillingerne er som udgangspunkt på fuld tid med start august 2020, der kan også være mulighed for 80%. Der er tale om både fastansættelser og årsvikariater, og som det fremgår af ovenstående fagoversigt, kan mange forskellige fagkombinationer lade sig gøre.

Johannesskolen har et ambitiøst lærerkollegium med velfungerende teams. Undervisningen er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og særligt i indskolingen ved to-lærertimer. Med initiativ og engagement har du gode muligheder for at sætte dit præg på en skole med stolte traditioner. Vi holder til i moderne bygninger, har glade elever og et godt samarbejde med forældrene.
Der er indgået en fælles forståelse mellem lærere og ledelse, der sætter rammer for arbejdstiden. Vi tror desuden på, at du bedst selv kan tilrettelægge din forberedelse, derfor har vi ikke fuld tilstedeværelse. Og så tager vi varmt imod nye kolleger.

Velkommen til Johannesskolen!

Vil du vide mere? Ring til Palle Olsen, Grethe Rothstein eller Stig Mandsberg fra grundskoleledelsen på tlf. 38 74 20 66.

Vi skal modtage din ansøgning senest mandag d. 20/4 kl. 10.00.
Ansættelsessamtaler afholdes mandag 27/4 og tirsdag 28/4; begge dage fra kl. 10.

Skriv til afdelingsinspektør:

Palle Olsen
Johannesskolen
Troels-Lunds Vej 15
2000 Frederiksberg

po@johannesskolen.dk

Johannesskolen er en privat grundskole på Frederiksberg med elever fra 0.- 9. kl.