Vi har fået mulighed for at oprette to nye klasser til næste skoleår, og det bliver en 4. klasse og en 6. klasse.

At oprette nye 4. og 6. klasser er nyt for os, men vi har på Johannesskolen mange års erfaring med at tage imod nye elever i 7. og 8. klasse. At starte på en ny skole giver mulighed for en frisk start både fagligt og socialt.

Vores værdier er faglighed, fællesskab og medborgerskab, som I kan læse mere om her på hjemmesiden. Som elev på Johannesskolen bliver du en del af et fællesskab, hvor vi har stort fokus på, at den enkelte elev trives og på den baggrund får de bedste forudsætninger for at udvikle sig fagligt. Der vil være fokus på at skabe en god klassekultur, hvor respekt for forskellighed og engagement i skolearbejdet går hånd i hånd.

Pga. coronakrisen står vi i en særlig situation, hvor vi ikke kan byde indenfor og fortælle mere om Johannesskolen, de nye klasser og vores hverdag. Hvis I er interesserede, kan I skrive jeres barn op her og hvis der ledige pladser, tager vi kontakt til jer. Vi har p.t. ingen ledige pladser i 6. klasse.

Vi vil tage udgangspunkt i rækkefølgen på ventelisten, en ligelig kønsfordeling samt fordel for elever, der allerede har søskende på skolen.

Vi er opmærksomme på, at der kan være spørgsmål vedrørende de nye klasser, og i den forbindelse vil vi bede jer om at skrive en mail til johannesskolen@johannesskolen.dk, da vores telefoner ikke er åbne, mens skolen er lukket. Lige så snart vi ved, hvornår skolen åbner igen, vil vi naturligvis også invitere til informationsmøde for de nye elever og deres forældre.

Til Johannesskolen hører også to SFO’er. Den ene er for elever i vores 3., 4. og 5. klasse og derfor aktuel for elever i den nye 4. klasse. Her har børnene mulighed for at tilbringe eftermiddagene sammen og styrke deres sammenhold og venskaber, hvilket især er en fordel for nye elever, der skal finde deres ben i en ny skolehverdag.

Vi glæder os til at tage imod nye elever på Johannesskolen!