Johannesskolens mini-forfatterskole

Fra august og frem til december er syv elever fra 8. og 9. klasse en gang om ugen mødt op til et valgfag med navnet ”Johannesskolens Mini-Forfatterskole”. Her har de arbejdet med skriveøvelser med fokus på karakterdannelse, miljøbeskrivelser, gyldne detaljer, og ikke mindst hvordan man overhovedet finder på, hvad man skal skrive. Herefter gik hver elev i gang med sin egen historie – emne og genre valgte de selv.

Eleverne har skrevet, rettet, slettet, skrevet nyt, er gået i stå, er kommet videre og er nu kommet i mål med deres historier. Tirsdag d. 9. december udkom deres syv spændende og meget forskellige historier i et lille hæfte, og i den anledning læste forfatterne op af deres værker på Frederiksberg Hovedbibliotek. Det var en god oplevelse – som det forhåbentlig kan ses på billederne…

Lærer Signe Marie Højlund