Tur til Møns klint

Den 1. september var hele 8.årgang på tur til Geocenter Møn. Vi kørte i busser fra skolen kl. ca. 8.15 og det tog ca. 2½ time at komme til Geocenteret.
Da vi kom derned, blev klasserne tildelt en naturvejleder hver, som skulle fortælle om, hvordan klinten var blevet dannet, og hvilke fossiler man kunne finde på stranden. Alle klasserne startede med at gå ned til foden af klinten. Her gik vi rundt nede på stranden for at finde fossiler. Vi fandt bla. vættelys og forstenede gravgange. Klinten var rigtig flot og meget meget imponerende.
Derefter ventede de knap 500 trappetrin for at komme op til Geocenter Møns Klint, så det var en lang og hård stigning. Vi gik ind og så udstillingen. Der var mange flotte fossiler, som man kunne læse om samt en lille biograf.
Da vi skulle hjem, var der problemer med døren på en af busserne, men heldigvis kunne buschaufførerne reparere døren, så vi kun blev 30 minutter forsinket. Det var en meget spændende og lærerig tur, og det var fedt at lave noget med hele årgangen.

Nathalie Bettan, 8.b