Skitur

I uge 5, 2015, tog Johannesskolen igen på den obligatoriske skitur til Hemsedal, for at stå på ski og være sammen på tværs af klasser og årgange. Turen varede fra søndag til lørdag. Vi er kørt med bus både frem og tilbage.

Turen til Hemsedal er med til at danne grundlag for gode sociale kontakter mellem eleverne på kryds og tværs af årgangene. Man boede i hytter af 12 mand, hvor man boede sammen med elever fra ens egen klasse og nogle fra andre klasser eller årgange. Når man ikke stod på ski, bestemte man selv, hvad man ville lave i den øvrige tid. Så blev der ofte ringet rundt mellem hytterne, og der blev lavet aftaler om, hvor man skal mødes for at hygge sig med film, snak og varm kakao.

Johannesskolens tur til Hemsedal er fantastisk sjov, men også nyttig, hvis grundskoleeleverne vælger at fortsætte deres gang på JohannesGymnasiet.
Så har de jo allerede et netværk med de forskellige personer, hvilket er med til at gøre overgangen mellem grundskole og gymnasium lettere.

Turen til Hemsedal er en tur, som kan anbefales til fremtidige 9. klasser og 10. Klasser. Vi havde allesammen en fantastisk tur.

Skrevet af Christian Flyvholm 9.B.