Oppe i Norge – 9. og 10. klasserne på skitur

Dette år gik skituren til Hemsedal, hvor 9.- og 10. klasserne mødte glade op og var klar til at stå på ski.

Der var masser af sne i Hemsedal, gode løjper – som passede til et hvert niveau – og der var en god atmosfære. I hytterne blev der spillet spil, set film og hygget.

Vi blev sat sammen på tværs af klasser i vores hyggelige hytter, og så fik man hurtigt nye venner. Om eftermiddagen blev vi delt op i forskellige hold, hvor vi fik skiundervisning af lærerne. Bagefter var der frit skiløb indtil løjperne lukkede omkring kl. 16.30. Om aftenen var der aftenski, men det blev desværre aflyst nogle gange på grund af den kolde temperatur på -20 grader.

Alle hytter sørgede selv for aftensmad, og alle havde en maddag, hvor to skulle stå for at lave mad til hytten.

Der blev også holdt en kælkekonkurrence og andre fællesaktiviteter, hvor man f.eks. kunne få lov at stå på pukkelpister eller stå på ski i dyb sne.

Det har simpelthen været en hyggelig tur!

Lucas Spanheimer, 10.b