Ny i 7. – introtur til Hillerød

En dejlig sommerferie var forbi, og de to nye 7. klasser på Johannesskolen skulle på en tur til Hillerød. Formålet med turen var, at eleverne både lærte deres egen klasse og parallelklassen at kende.

Vi boede på nogle små værelser med køjesenge. Der var aktiviteter på tværs af klasserne, bl.a. teater i grupper og orienteringsløb, men det sjoveste og yndlingsaktiviteten – i hvert fald blandt os drenge – var at spille bordtennis og airhockey i kælderen. Vi spiste fælles aftensmad i kantinen, og her husker jeg bedst lasagnen. Men det bedste var at få lov til at gå ned i et supermarked lige rundt om hjørnet, hvor vi købte masser af slik. Det var en supergod tur. Vi snakkede til langt ud på aftenen, og vi lærte hinanden meget bedre at kende – of det var jo også meningen med det hele.

Daniel Isbrand, 7.c