100 dage i børnehaveklassen

100-dagesfest i børnehaveklasserne

Hurraaaa…..onsdag den 24/1 havde 0.a og 0.b gået i skole i 100 dage. Det skulle selvfølgelig fejres med en halvejsfest, når vi nu var blevet 100 dage klogere.
Vi fik tegnet 100-dagesmonstre, lavet 100-dagesopgaver, dyrket 100-dagesfitness og pyntet 100-dagesbriller. Vi fik set billeder af os selv som 100 årige og gættet, hvem der var hvem.
52 børn fra de to klasser fik spist ved et langt bord, og der var masser af god mad og kage til alle. Til slut fik vi givet den gas med dans og leg i samlingssalen. 3 skønne og festlige dage, hvor vi har været sammen med naboklassen, og der er opstået nye venskaber.

Børnene har sagt:
”Det var sjovt at se sig selv som 100 årig, men pigerne kunne man godt gætte, fordi de havde pynt i håret”.
”Bamsestafetten var rigtig sjov”.
”Det var sjovt at feste, feste med sin egen bamse”.
”Maden var bedre end min madpakke”.
”Der var en dreng fra den anden klasse, som jeg ikke kendte så godt, men så sad jeg ved siden af ham og så blev vi gode venner”.