Hemsedal

En tidlig lørdag morgen i januar mødte 100 elever fra 9.- og 10. klasse spændte op på skolen, her mødtes de med 11 lærere og ventede på busserne mod sneen.

Alle havde i forvejen valgt en siddemakker, så busserne blev hurtigt fulde af forventningsfuld snak. Bussen stoppede et par gange ved diverse tankstationer, og på grund af sne blev vi 3 timer forsinket, men klokken 01.00 rullede to store busser op foran de lækreste hytter i hele Norge.

Om søndagen skulle nybegynderne op og være klar kl. 9.30, og de øvede skulle være klare til undervisning kl. 13.00. Undervisningen var fantastisk; jeg var på et øvet hold, og vi fik så dejligt meget ud af det. Trænerne var søde, og de skræddersyede undervisningen lige til ens niveau.

Undervisningen stod på i 3 dage, og på 4. dagen var der alternativ undervisning. Man kunne fx vælge mellem offpist eller leg i sneen. Jeg valgte leg i sneen, og det var også rigtig hyggeligt. Vi legede sneboldkamp og rullede rigtig godt rundt i sneen.

Hvad angik hyttelivet var der bestemt ingen i min hytte, der klagede. Vi havde det så godt sammen. Så stort tak til hytte ’D’. Om morgenen stod vi op og lavede morgenmad. Der var dejlig lasagne til frokost, og hver aften var der en gruppe mennesker, der lavede aftensmad, hvorefter der var hygge og film.

Vi sov alle det meste af turen hjem, hvilket naturligvis var tiltrængt efter dejlige dage i sneen og lange hyggelige aftener i hytterne.

Kunne jeg komme af sted igen næste år, så sad jeg i bussen sammen med gode klassekammerater på vej mod Norge igen. Det var en super god skitur.

Isabella Hart, 10.a