Folkekøkken på JS

Johannesskolens kantine blev d. 6. og 7. marts forvandlet til et eksotisk mexicansk folkekøkken, pyntet med lys, candy skulls og farverige guirlander.

Siden starten af januar havde vi 10. klasser nemlig pønset på at samle skolens elever, forældre samt lærere til et uhøjtideligt folkekøkken. Et folkekøkken der skulle byde på tip-top service, en god atmosfære og velsmagende mad.

I projekt-folkekøkken måtte hver og én elev tage ansvar, da vi hver især søgte ind på et område, som vi godt kunne tænke os at beskæftige sig med; det kunne være at reklamere for folkekøkkenet, stå for regnskabet eller at betjene gæsterne på selve aftenenerne. Vi var altså alle en brik i puslespillet, og puslespillet ville ikke gå op uden hver enkelt brik.

Aftenenerne gik bedre end forventet, og stemningen var hyggelig – især de voksne nød den ellers lidt stærke chili con carne, og skålene med chokolademousse var slikket rene! Med bingo, chili-smagning, ansigtsmalings-bod og legerum virkede det til, at både store og små var godt underholdt.

Dette projekt var enormt givende for os elever, idet at vi alle måtte tage ansvar og arbejde sammen, for det hele kunne køre som planlagt! Vi elever havde stor frihed til selv at tage beslutninger, hvilket også var mega fedt.

Glæd dig til næste år, hvor 10. klasserne forhåbentlig vil afholde endnu et folkekøkken!

Mille Brodersen 10. kl.