Drama i 7. klasse

Vi synes det var en super god og lærerig uge, med masser af nye venner fra de andre klasser. Det er helt sikkert noget vi kunne gøre noget oftere. Det var super godt, at lære de andre klasser og kende, vi er kommet meget tættere på hinanden. Det var rigtig fedt for os nye 7. klasser at lære de andre at kende, for man lærte ikke kun dem fra gruppen af kende, men faktisk mange andre.
Vi havde masser af frihed, tidligt fri og ingen lektier, vi var fint tilfredse.
Det var fedt at lære at skrive sit eget manuskript, og blive undervist af rigtige skuespillere. Det var super sjovt også at se, hvad de andre havde lavede i ugens forløb. Vi og mange andre mener også, at historie rouletten var en god ide til, at få hjernen i gang og skrive stykket.
Vi kunne godt lide at der var nogle timer, hvor alle 7. klasserne var nede i idrætsalen og lege nogle sjove idrætslege.
Nogle af de gamle elever mener der har været bedre fordybelsesuger, men har været fint tilfredse, andre mener det har været den bedste hidtil.

Anna og Philippa 7.c