Bogmessen i Forum

Skolen har lagt mærke til at man i 6. klasse er ved at miste interessen for at læse, og hvem er bedre til at vælge bøger, vi gider læse, end os?

Derfor tog vi – 6.a og 6.b – på bogmesse i Forum fredag den 11. november 2011. Vi blev inddelt i grupper på tre personer, og hver elev fik udleveret 100 kr. Grupperne blev inddelt efter den genre, vi kan lide.

Vi gik til Flintholm station, hvor vi tog metroen ind til Forum. Da vi kom derhen, så vi et hav af mennesker, det tog ca. et kvarter overhovedet at komme ind.

Da vi kom ind i Forum var der masser af forskellige mennesker og forlag, som præsenterede deres bøger og holdt foredrag.

Det var en sjov oplevelse og vi kan bestemt anbefale det til de nye sjetteklasser næste år.

Clara, Sarah, Esther 6.b

Se billederne fra besøget på bogmessen i fotogalleriet