7.c’s og 7.d’s Introtur

I starten af skoleåret var de nye 7. klasser på introtur, altså en kort lejrtur, der var fuld af god stemning og hygge.

Stedet hed Den Nordiske Lejrskole, og det er et lækkert vandrerhjem, som ligger i Hillerød.

Vi syntes, at det var en rigtig god start på at komme i en ny klasse. Vi fik lært hinanden at kende meget bedre og meget hurtigere ved at være sammen på denne måde.
Turene var spændende med gode oplevelser med fælles lege, rundtur på Frederiksborg Slot og gruppearbejde. Pengene til slik blev der slet slet ikke sparet på, idet vi var på næsten daglige besøg i forskellige supermarkeder.
Så selvom vi i starten var lidt nervøse, gik der ikke lang tid, før at alle snakkede smilende med hinanden.

Så alt i alt var det en helt fantastisk tur, som vi ikke vil glemme foreløbig 🙂

Skrevet af: Caroline og Sif 7.c