9.a på studietur i Prag


Tilbage

Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, som har haft en fantastisk tur

Vi var alle meget positivt overrasket over byen, som viste sig at være meget smuk, anderledes fra København og bestemt ikke kedelig. Prag er en meget festlig by, og det er fedt at være ude om aftenen og gå rundt!

Vi så mange spændende ting i løbet af turen. Blandt andet:

  • Gallery of Art Prague – blandt andet Andy Warhol udstillingen
  • Kørte en 2 timers tur på segways i byen
  • Koncentrationslejeren Theresienstadt
  • Ghost tour, hvor vi fik fortalt gamle legender og spøgelseshistorier
  • Det jødiske kvarter

Jeg synes, at alle de ting som vi så, var meget spændende. Specielt Theresienstadt og den utrolig smukke tur på segways. De 2 oplevelser, tror jeg aldrig, at vi glemmer!

Vi havde generelt meget fritid, hvilket var virkelig fedt. Vi gik rundt i byen alene i mange timer i løbet af dagen, kørte med sporvogn og metro, spiste lækker mad og ikke mindst shoppede amok. For de flestes vedkommende blev meget af fritiden brugt på shopping – alt i Prag er nemlig vildt billigt! Tøj, sko, souvenirs, kosmetik og ikke mindst mad. Man kan få en stor menu på McDonalds til 35 kr eller en 3 retters menu på en fin restaurant til en 100-lap. De havde alt og til suveræne priser. Det var nok noget af det bedste ved Prag!

Det vandrerhjem, som vi boede på, var også helt okay – Mosaic House. Det lå rigtig godt, og meget centralt. Vi fik også lækker brunch hver morgen, og badeværelserne var faktisk ret lækre af et vandrehjem at være – vi kan varmt anbefale andre også at bo der, hvis man vælger at tage på studietur til Prag.

Mange tak til alle, elever som lærere, for en virkelig fed tur!