4.B PÅ LEJRSKOLE I SVENDBORG


Tilbage

Vi har været på lejrskole i Svendborg – og vi havde en rigtig god tur.

Vi var bl.a. på Naturama, som er et naturhistorisk museum. Her lærte vi meget om hvaler, og fik at vide, at de ligner mennesket meget, fordi de stadig har nogle meget små ben, som var blevet mindre og mindre i gennem de sidste millioner år. Bagefter tog vi til Thurø minigolf og spillede. Vi var 3 i hver gruppe. Det var rigtig sjovt, de havde nemlig også en hoppepude, hvor vi legede en leg, hvor man skulle skubbe hinanden ned. Efter det tog vi hjem og hyggede os og spiste aftensmad, den smagte godt. Vi fik også godnat historie om en and, der hed Den Grumme Ælling. Den handlede om en and, der vil være med i rocker banden Hells Ællings og som blev skudt i småstykker.

Onsdag tog vi til Egeskov Slot. Man kunne gå ind i en labyrint, hvor man kunne fare vild og have svært ved at komme ud igen. Hjemme på vandrerhjem fik vi kakao, og så skulle pigerne lave en skattejagt, hvor vi skulle rundt til nogle poster. Der var en, hvor man skulle se, hvor mange armbøjninger man kunne lave på et minut, og en post hvor man skulle gætte pigernes forældres navne og mange flere.

Om torsdagen skulle vi hjem. Vi pakkede alle vores ting og gik i byen og købte lidt slik til hjemturen, hvis man havde flere penge tilbage. Så gik vi tilbage til vandrerhjemmet. Inden vi tog hjem havde lærerne lavet en quiz, hvor man skulle gætte om, hvad lærerne havde været før, de blev skolelærere. Fx havde Henny været balletskomaler og Charlotte havde været Fynsk disco mester.

Det var en rigtig god lejrskole, fordi man var sammen med vennerne og var på sjove ture. Det var også sjovt, fordi man kunne spille bordtennis og fodbold. Vi kunne også spille airhockey og pool.

– Jens Tønnes 4.b