4.As lejrskole til Svendborg


Tilbage

MANDAG
Mandag morgen mødtes vi på hovedbanegården, under uret. Vi skulle med tog. Da vi var fremme i Svendborg skulle vi ikke gå særlig meget, for vandrehjemmet lå ret tæt på. Efter en god portion aftensmaden, skulle vi prøve kræfter med laser game. Man fik desværre kun fik tolv minutter. Det var helt vildt sjovt.

TIRSDAG
Tirsdag skulle vi sejle ud til Valdemars Slot. Det startede med at vi fik rundvisning oppe i trofærummet. Det var meget spændende at se de mange sjove og skøre dyr, og høre om deres virkelig underlige historier. Efter det skulle vi spille et spil med et plastik gevær, hvor det gjaldt om at skyde ænder (det var på en slags storskærm). Da vi så var færdige, var der skattejagt rundt på slottet.

ONSDAG
Onsdag skulle vi på ”Naturama”. Vi fik rundvisning med fokus på dyrenes øjne. Efter det skulle vi noget sjovt-og klamt, nemlig prøve at skære i griseøjne. Så skulle vi skulle finde nogle bestemte ”ting”. Der var regnbuehinden, linsen, og til sidst skulle vi prøve at vende hele øjet på vrangen. Jeg var den eneste der fik vendt det helt på vrangen.

TORSDAG
Torsdag skulle vi hjem efter nogle hyggelige dage sammen med klassen. Heldigvis kunne vi nå at lave lidt inden vi skulle med toget. Så gik det ligesom baglæns. Vi startede med det lille tog, hvorefter vi så skiftede til det næste, store tog. Mange af os var trætte og glædede os til at komme hjem.

Af Othilia Andersen