Afdelingsleder til indskolingen

En af vores viceskoleledere går på nedsat tid, og derfor søger vi en engageret afdelingsleder, som både er interesseret i undervisning og ledelsesopgaver.

Som en del af skolens ledelsesteam, skal du være med til at løse og fordele mange arbejdsopgaver inden for ledelse, undervisning, pædagogik, administration og økonomi.

På længere sigt forventer vi, at du vokser ind i jobbet som viceskoleleder.

Vi forventer at du:

• er læreruddannet med undervisningserfaring, gerne inden for matematik og naturvidenskab
  • har lyst til personaleledelse og pædagogisk ledelse
  • kan stå for skolens daglige vikardækning
  • har interesse for IT og administrative opgaver
  • er god til at samarbejde og kommunikere
  • ser positivt på opgaverne og har masser af humor
  • er imødekommende over for medarbejdere, elever og forældre
  • har blik for en privatskoles profilering og eksistensvilkår

Johannesskolen er en privatskole med lidt over 800 elever fra 0. til 9. klasse. Vi har engagerede og ansvarsbevidste medarbejdere. Vi har glade og dygtige elever og et godt forældresamarbejde.
Og vi har høje ambitioner og positive forventninger til hinanden og vores pædagogiske praksis.

Vores skoleleder står i spidsen for skolens ledelsesteam med tre viceskoleledere og en SFO-leder. Ledelsesteamet støttes af et velfungerende administrativt team.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst for Frie Grundskoler.

Ring til skoleleder Simon Mosekjær, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en rundvisning:

tlf. 38 76 50 50 eller 52 43 00 63.

Stillingen er ledig til besættelse hurtigst muligt, og vi skal modtage din ansøgning senest mandag den 20. februar kl. 12.

Ansættelsessamtalerne foregår mandag den 27. februar fra kl. 13.

Send din ansøgning til:

Skoleleder Simon Mosekjær